♥Sleek Matte Me lip cream♥

20160508-_DSC442320160508-_DSC4421

Hi!

Oké, voor ik deze review begin wil ik even iets vertellen, want er zit een verhaal achter deze lipkleur. Ik was op de Beautygloss party en ik wou graag de Matte Me lip cream kopen in de kleur Brithday Suit. Ik wist niet zeker of die me goed zou staan want het is een beetje zo’n Kylie Jenner achtige bruine kleur. Dus ik vroeg aan een medewerker of ze de kleur bij me wou aanbrengen. Uiteindelijk wou ik hem wel kopen, dus de vrouw die de kleur bij me had aangebracht zei dat ze Birthday Suit voor me ging pakken. De vrouw achter de kassa zei nog dat ik geluk had dat ik Birthday Suit had kunnen bemachtigen, omdat hij bijna uitverkocht was. Maar na de party kwam ik er in de auto achter dat die vrouw de verkeerde kleur had gepakt en dat ik Petal heb inplaats van Birthday Suit… Heel fijn dit.

Maar okay, laat ik nu beginnen met de review!

20160508-_DSC4421

De verpakking ziet er best luxe uit, maar is wel van plastic en niet van echt glas. De dop is matt zwart. Dat vind ik erg altijd mooi uit zien want van die hele glimmende verpakking zien er zo goedkoop uit..

20160508-DSC_442720160508-DSC_4425

De Sleek Matte Me lip creams zijn liquid lipsticks, die als je ze aanbrengt op je lippen na een paar minuten helemaal matt opdrogen.

De applicator is lang en recht, en neemt vrij veel product mee uit de verpakking. Voor de randjes van je lippen is dat niet heel fijn, dus ik zou eerst een lipliner gebruiken of de lip cream met een kwastje aanbrengen die heel precies werkt. 20160508-_DSC443020160508-_DSC4429

Dit is de swatch! Petal is een wat koelere roze kleur, die niet heel opvallend is, maar die je zeker wel ziet zitten op je lippen. Ik wou natuurlijk eigenlijke Birthday Suit, maar deze kleur is ook zeker niet lelijk!20160508-_DSC444120160508-_DSC443920160508-_DSC4432

Dit is de kleur op mijn lippen. Het aanbrengen is best een klus: eerst heb ik een lipliner gebruikt voor de randjes (Essence 12 Wish Me a Rose), en toen heb ik met de applicator de rest van mijn lip ingekleurd. Na één laagje dekt de lip cream nog niet, en ziet het er best vlekkerig uit, maar als je het een beetje op laat drogen  en dan een tweede laagje aanbrengt is het al stukken beter.

Wel vind ik dat de lip cream de lijntjes op mijn lippen erg benadrukt, dus het lijkt een beetje alsof ik zo’n verschrompeld oma mondje heb, snap je?? Lol ;). (Niks tegen oma’s hoor, geweldige mensen zijn het ♥).  Ook voelen m’n lippen erg droog aan, dat is best irritant. Ik wil wel matte lipkleuren dragen, maar dan moeten ze mijn lippen niet uitdrogen :/.

Een voordeel is dat je, behalve dat het een beetje droog aanvoelt, de lip cream totaal niet voelt zitten! Het is net alsof je niks op je lippen hebt. Het blijft ook echt de hele dag zitten, maar als je echt een grote maaltijd eet is de meeste kleur in het midden van de lip wel weggesleten. Neem hem wel mee op bij te werken dus!

Nou, laat ik er maar weer even een eind aan breien. Ondanks dat ik Petal eigenlijk niet wilde, vind ik het een mooie kleur en ik denk dat ik hem wel regelmatig zal gaan dragen. En natuurlijk wil ik Birthday Suit ook binnenkort nog kopen!

Sleek Matte Me Lip cream Petal-€7,49

Liefs,

Rosa♥

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *