W7 Power Puff face blender sponge


20160326-_DSC3858

Hi hoe ist met jullie? Ik ben best blij op het moment, want omdat ik bij de kostuums groep voor de musical zit ben ik donderdag 31 maart 12:10 uit omdat dit het laatste weekend wordt waarin we aan de kostuums kunnen werken. Kiki zit ook bij kostuums, maar de rest van de klas is 16:00 uit lolll :). BTW vandaag ga ik de W7 Power Puff spons reviewen. Ik kwam deze tegen bij de op=op voordeelshop (serieus, wie noemt een winkel nou ZO…) en omdat heel veel mensen helemaal verliefd zijn op zulk soort sponsjes was ik ook wel benieuwd.

20160326-_DSC3862

Dit is dus een dupe van de Beauty Blender, alleen is deze €4,- en de echte ongeveer €20,-. Ik vind de kleur van deze spons al heel leuk, dus dat is een goed begin! Ik breng normaal altijd m’n concealer/BB cream aan met de Real Techniques stippling brush, maar soms krijg je dan een beetje een streperig effect. Dat heb je niet met een spons zoals deze, omdat je hiermee je foundation ”dept” om je huid en niet veegt.

20160326-_DSC3861

Droog

20160326-_DSC3871

Nat

Je moet de spons eerst een beetje nat maken zodat hij groter wordt, en dan kan je ‘m gebruiken.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb even een random selfie gepakt waarbij ik de spons had gebruikt voor mijn concealer en BB cream. Ik vind het een heel natuurlijk effect geven! Met het puntje kan je makkelijk concealer onder je ogen en naast je neus inblenden.  Ik kan deze dupe niet vergelijken met de echte Beauty Blender, maar voor de prijs die je betaalt is het zeker een fijne tool.

W7 Power Puff-€3,99

Liefs,

Rosa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *