Face of the day

20160424-_DSC414920160424-_DSC4150

Hi lovelies,

Daar ben ik weer met een nieuw artikel. Ik heb 2 weken meivakantie dus eindelijk veel tijd om te filmen en te bloggen :). Dit is de make-up die ik zondag droeg, een beetje bruine oogschaduw en een flinke laag mascara. Ik draag tegenwoordig steeds vaker veel mascara op mijn onderste en bovenste wimpers, het maakt mijn ogen zo groot! I’m in love <3.20160424-_DSC4154

Ik moet binnenkort echt nieuwe oogschaduws gaan kopen, want ik merk dat ik steeds dezelfde paletten en kleuren pak, waardoor ik ook steeds dezelfde looks maak. Omdat het lente is heb ik ook wel weer eens zin in wat kleur. Ik heb zaterdag bij de Kruidvat de chocolate bar paletten van Makeup Revolution gespot, ook de nieuwe roze <3. Die lijkt me wel heel mooi.20160424-_DSC4167

By the way, dit is de lipstick die ik droeg, M.A.C Angel, het blijft één van mijn favorieten. Een zachtroze kleurtje met een prachtige glossy finish en een lekkere vanille geur. 20160424-_DSC4162

Eerst heb ik een lichtbruine matte kleur in mijn crease aangebracht en goed geblend, en daarna met een hele donkerbruine matte kleur een lijntje gezet tegen m’n wimpers aan. Dat is alles voor de oogschaduw! Ik vind zulke looks ontzettend mooi, met donkerbruine, en lichtbruine oogschaduw en lekker veel mascara.

Dit is een lijst van alle producten die ik heb gebruikt:

  • Catrice Liquid Camouflage concealer
  • Max Factor Creme Puff pressed powder
  • Catrice Eyebrow set
  • M.A.C Paintpot Soft Ochre
  • uit het Zoeva Rose Golden palette: Luster en Wonderfull
  • Max Factor Masterpiece Glamour Extensions mascara
  • M.A.C Angel (Frost) liptstick

Liefs,

Rosa

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *