The Body Shop cleansing handgel

20160326-_DSC3880

Hi! Dit artikel gaat over één van mijn meest favoriete producten van The Body Shop. Waarschijnlijk ken je die flesjes met antibacteriële handgel wel, ik vind ze verschrikkelijk ruiken. Gelukkig heeft The Body Shop een soortgelijk product, maar dan met heerlijke geuren! Ik ben dol op deze schatjes <3.

20160326-_DSC3875

Ik heb ze in 3 geuren: satsuma, mango, en strawberry. Vrijdag was in bij The Body Shop en er was 40% korting op alles omdat de winkel 40 jaar bestaat. Jeejj! Ik heb toen mango en satsuma meegenomen. Ik heb eigenlijk altijd een flesje in m’n schooltas zitten, omdat je op school trapleuningen en deuren aanraakt die voor jou ook al zijn aangeraakt door 1386587236 andere mensen. Misschien klinkt het alsof ik smetvrees heb ofzo haha. Maar geef toe, het is altijd fijn om je handen even schoon te maken met iets wat ook nog heerlijk ruikt :).

Altijd als ik in de klas aardbei gebruik zegt iemand even later: ”Wat ruikt er hier zo zoet? Oooh, wacht het is Rosa met d’r handgel..” Lol.

20160326-_DSC3883

Ik vind satsuma echt geweldig ruiken, het ruikt fris maar ook zoet tegelijk. Gisteren had ik wat opgedaan en ik ruik het nu nog steeds!20160326-_DSC3887

Mango ruikt ook heel lekker, wel wat minder sterk dan satsuma. Ik weet zeker dat ik deze nog heel vaak ga gebruiken!

The Body Shop cleansing handgel- €4,- hier te koop

Liefs,

Rosa

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *