Makeup Revolution Amazing lipstick 100% vamp

20160326-_DSC3892

Hi! Toen ik vrijdag bij de Etos was maakte mijn hart een sprongetje, want ik zag dat er een heel schap van makeup revolution een paar meter bij mij vandaan stond. Dat prachtige merk wat je eerst alleen kon bestellen is nu gewoon bij de Etos te koop! Er  een heleboel lipsticks, waar ook hele gekke kleurtjes tussen zaten zoals blauw, paars en geel. Ik ben voor een hele donkerpaarse kleur gegaan.

Ik was eerst van plan een highlighter te kopen maar helaas was de kleur die ik mooi vond helemaal uitverkocht en hij zou komende donderdag pas weer geleverd worden. Nou ja, die ga ik sowieso halen als hij weer in de winkel ligt.

20160326-_DSC3897

De lipstick lijkt in de huls meer zwart dan paars, zo donker is hij. Het leek me heel leuk om eens een kleur zoals deze te proberen, en aangezien de lipstick maar €2,- waren kon ik het niet laten.

20160326-_DSC3889

De verpakking is simpel zwart met gouden letters. Aan de onderkant van de lipstick zit een schijfje waaraan je de kleur kan zien. Bij deze lipstick is dat schijfje meer donkerrood dan donkerpaars.20160326-_DSC3902

Als je één laagje van de lipstick aanbrengt is hij nog niet zo intens, maar na een laag of 3 is het echt een prachtige vampy donkerpaarse kleur.20160327-_DSC3976

Op mijn lippen valt het best wel tegen hoewel het op de foto wat erger lijkt dan het eigenlijk is. De lipstick trekt heel snel in de lijntjes en verdeelt niet gelijk over mijn lippen. Zo jammer want het is echt een gave kleur!

20160327-_DSC3961

Ik had wel nagellak die prachtig bij de lipstick matchte :).

De prijs is heel fijn, maar helaas de lipstick zelfs niet. De kleur vind ik fantastisch, maar de lipstick trekt heel snel in de lijntjes en verdeelt niet egaal op mijn lippen. Ook is de kleur op mijn lippen minder intens dan wanneer ik hem swatchte.

Makeup Revolution Amazing lipstick 100% vamp- €1,99, Etos

Liefs,

Rosa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *