New in: Yves Rocher

20160205-_DSC346020160205-_DSC3463

Hi! Ik ben er weer! Ik was een tijdje ziek dus vandaar dat er niks online kwam :/. Ik heb weer wat nieuwe producten van één van mijn favoriete merken op het gebied van skincare: Yves Rocher! Een maskertje, een tonic, en een reinigingsmelk. Kijk mee als je wilt weten wat ik ervan vind :).

20160205-_DSC346220160205-_DSC346420160205-_DSC3474

HYDRA VÉGÉTAL tonique Hydratant

Ik begin met dit product. Mijn moeder en ik gingen wat producten bestellen op de website van Yves Rocher, en eigenlijk had ze de reinigingslotion besteld, maar er werd een tonic geleverd. Deze kan ik ook niet terugvinden op de website, dus sorry daarvoor.

Een tonic breng je aan na het verwijderen van je make-up, en vóór het aanbrengen van een crème. Het verwijdert de laatste restjes make-up, en maakt de huid ”klaar” voor de crème die je daarna eventueel kan aanbrengen. Ik merk inderdaad dat als ik na het weghalen van m’n make-up deze tonic nog aanbreng, er echt nog best veel make-up van m’n gezicht komt. Voornamelijk restjes concealer en bronzer. Het verfrist mijn huid ook, want de tonic heeft een lekkere frisse geur en voelt ook niet zo pannenkoek achtig aan.

Like! 🙂


20160205-_DSC3468

NUTRITIVE VÉGÉTAL fluweelzachte reinigingsmelk

Ik koos uit de nutritive végétal de reinigingsmelk. Dit zegt Yves Rocher erover op de website:

Met deze milde reinigingsmelk wordt make-up grondig verwijderd en voelt de huid fluweelzacht aan.
– Make-up en onzuiverheden worden op milde wijze verwijderd.
– De huid voelt direct prettig en fluweelzacht aan.

De geur van het product is heel zacht, een beetje shea butter-achtig. De substantie doet me een beetje denken aan pudding, haha. Hij reinigt mijn gezicht echt goed, er zitten nog wel een beetje mascara restjes op mijn wimpers, maar dat kan bijna geen enkel reinigings product goed weghalen. Ik merk wel een beetje dat mijn huid zachter wordt, maar niet zo heel duidelijk.

Toch wel een like! Prima simpele reinigingsmelk met een lekkere geur.

NUTRITIVE VÉGÉTAL fluweelzachte reinigingsmelk- €7,90 hier te koop


20160205-_DSC3466Pure System diepreinigend masker

Uit de Pure System lijn heb ik al een creme tegen de onvolmaakte huid, die ik heel fijn vind. Dus natuurlijk wou ik meer producten proberen uit die lijn! Dit zegt Yves Rocher over het masker:

Reinigt puistjes en mee-eters, vermindert talg en onzuiverheden, kalmeert rode vlekjes en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Resultaat binnen 3 minuten!

Het masker is wit, en word na een paar minuten hard. Een soort klei masker effect dus. Het masker ruikt net zo als de crème, lekker fris:). Veel gezichtsmaskers ruiken een beetje raar of naar klei ofzo, maar deze niet. Na 3 minuten moet je het masker er weer afwassen met water, dus dat heb ik ook gedaan. Ik merk gelijk dat m’n huid een stuk zachter is! Hij voelt ook een stuk minder vettig aan, vooral bij mijn neus heb ik dat vaak. Het is niet dat na één keer gebruiken je huid weer helemaal prachtig is, maar een beetje verschil is er wel :).

De producten zijn opeens wel duurder dan toen ik bestelde. Yves Rocher heeft op de website altijd korting op alle producten, dus ik dacht altijd dat dat een marketing truc was ofzo. Maar nu is die korting wel opeens weg… Raar.

Pure System diepreinigend masker-€9,90 hier te koop


Dat waren al de Yves Rocher producten die ik nieuw heb :).

Heel veel liefs,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *