Favorite top

20160208-_DSC350020160208-_DSC351020160208-_DSC3514

Hi allemaal, vandaag laat ik jullie mijn favoriete top zien van de afgelopen tijd. Ik draag deze zooo vaak serieus! <3. Het is een kanten top van de H&M. Ik vind zulke tops heel erg leuk en schattig, maar sommigen zijn heel erg duur, van slechte kwaliteit, of het patroontje in het kant is gewoon niet mooi. Uiteindelijk vond ik een top die perfect was, en wat ik ook heel leuk vind is dat het een soort peplum top is, dus dat het wat wijder uitloopt met plooitjes. Volg je me nog? Haha.

De nagellak die ik hier draag is trouwens 850 Blue Reflections van Maybelline, echt mijn meest favoriete kleur ooit! Echt een hele bijzondere witte kleur met glittertjes, en een blauwe glans <3.

Dat was het alweer! (”Dat was het alweer” doet me altijd denken aan het programma flip de beer wat ik altijd keer in groep 2 ofzo lol. Daar zeiden ze op het einde altijd: ”Dat was het alweer, tot de volgende keer!! #jeugdherinneringen met Rosa.)

Liefss,

Rosa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *