Miss Sporty extreme purple mascara

20151231-DSC_327920151231-DSC_3278

Toen ik een week geleden bij de Dio was, spotte ik deze paarse mascara van Miss Sporty. Meestal hebben budget merken niet echt gekleurde mascara, wat ik altijd heel jammer vond, maar gelukkig heeft Miss Sporty het wel! Er waren drie kleuren, één was uitverkocht dus ik weet niet welke kleur dat was, maar behalve paars was er ook nog blauw.

20151231-DSC_3275

De volledige naam: Miss Sporty Fabulous Lash extreme purple mascara (2,99)

20151231-_DSC328120151231-_DSC3282

Het borsteltje is een simper standaard mascara borsteltje. Ik vind het persoonlijk niet heel fijn bij zwarte mascara, omdat het niet zo veel volume geeft. Bij gekleurde mascara maakt het wat mij betreft niet zo veel uit, ik wil kleur zien en geen volume.20160104-_DSC3338

 

Dit is de mascara op mijn wimpers. Ik vind dat je best vaak met het borsteltje terug moet gaan in de mascara voordat je echt kleur ziet. Maar zoals je kan zien is de kleur wel duidelijk paars, en zie je hem goed. Echt volume of lengte krijg je totaal niet van deze mascara, dus als je dat liever wel hebt is dit geen aanrader.

Ik vind het borsteltje niet echt fijn, ik hou meer van plastic kammetjes. Liever had ik ook nog wat extra lengte gehad, maar de kleur is wel mooie paars. Budget gekleurde mascara zie je niet vaak, dus als je het uit wilt proberen is dit zeker leuk om te kopen!

MIss Sporty Extreme Purple mascara- €2,99

Lots of love,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *