M.A.C Soft Ochre paint pot

20151206-_DSC2902

Hi! Vandaag review ik een heel gehypet product: de M.A.C Soft Ochre paint pot. Iedereen kent deze wel, want ontzettend veel youtubers gebruiken hem, waaronder Nikkie <3.

20151206-_DSC2905

De verpakking voelt best luxe aan, het potje is van glas en de deksel sluit goed.

20151206-_DSC290920151206-_DSC2910

 

Soft Ochre is een gelige kleur die bij iedereen kan als oogschaduw basis.

20151206-_DSC2911

Ik heb een kleine test gedaan, eerst heb ik Soft Ochre gewoon zo geswatcht. De textuur is heel creamy, dus het glijd makkelijk over je huid. Daar onder heb ik een oogschaduw geswacht zonder Soft Ochre eronder, en daar onder diezelfde oogschaduw met Soft Ochre eronder. Het is niet helemaal scherp, maar de kleur van de oogschaduw wordt een stuk warmer en intenser. Als je dus vaker koele ooglooks maakt kan je beter op zoek gaan naar een paintpot met een koele ondertoon.

Ik ben heel tevreden over dit product! Je doet er super lang mee, het product glijd over je oogleden als boter, laat je oogschaduw de hele dag goed op z’n plek zitten, en zorgt er voor dat de kleuren warmer en intenser zijn. <3!!

M.A.C Soft Ochre pro longwear paintpot- €20,- Hier te koop

Lots of love,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *