On the wishlist: eyeshadow palletes

begin afbeelding

Hey! Het leuk me leuk om weer eens een wishlist te maken, en deze keer met een thema: oogschaduw paletten :). Er zijn een aantal beauty’s die ik op het oog heb, maar die krengen zijn zo duur :(. Nou ja, even sparen dan maar!

Naked Smoky-Urban Decay

urbandecaysmoky_2

Ik begin met het schatje waar ik nu voor aan het sparen ben, namenlijk het nieuwe Naked Smoky palette. Er zitten matte kleuren in, glanzende kleuren, koel en warm, donker en licht, wat mij betreft de perfecte combinatie! En kijk eens naar die verpakking….. Just perfect!

€49,90-te koop bij Ici Paris XL

Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar palette

tofa0801f_2_m

Natuurlijk ben ik ook verliefd geworden op een van de heerlijke chocolate bar palettes van Too Faced. De verpakking, de kleuren, HEAVEN! Do i need to say more…

€59,50- te koop bij BeautyBay

 Stila Eyes Are The Window Soul palette

stil0996f_4_mstil0996f_2_m

Alleen al de verpakking!!! Zo mooi, je kunt echt zien dat het een high end product is. Het Eyes Are The Window palette is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, en ik vind vooral de kleur Soul erg mooi. In dit palette zitten warme bruine tinten, matt en glanzend. :):).

€41,40- te koop bij BeautyBay

Morphe Bruhes 35C 35 Multi Color Matte Palette

mobr0009f_1_m

En dan als laatste, een palette wat je misschien nog niet kent, Nikkie gebruikt ‘m regelmatig in haar video’s, en toen ik op BeautyBay aan het rondkijken was kwam ik hem ook tegen. Morphe verkoopt verder alleen een paar contour kits en kwasten. Het lijkt met echt gaaf om met zulke felle kleuren te experimenteren! Ik heb eigenlijk alleen paletten met bruintinten erin. Gelukkig is deze ook niet heel duur 🙂

€23,40- te koop bij BeautyBay

Dat waren de vier paletten die op dit moment op mijn wishlist staan! Voor Naked Smoky ben ik nu aan het sparen, ik kijk er echt naar uit dat ik ‘m heb :). Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die denken: ”WAAROM geef je zoveel geld uit een wat oogschaduw!?”. Het is algemeen bekend dat high end oogschaduw een betere formule heeft dan low budget, dus meer pigment, makkelijker te blenden… you know  what i mean. Dus daarom.

Lots of love,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *