Outfit met Porretje

20150926-_DSC2393

Hey allemaal! Vandaag heb ik weer eens een outfit voor jullie. Vrijdag ben ik na school (ik ben vrijdag 12:10 uit) met een vriendin de stad ingegaan, en daar kocht ik dit prachtige vest! Echt de perfecte aankoop voor de herfst, maar toen ik deze foto’s ging schieten scheen de zon zo fel dat ik niet eens recht naar de camera kon kijken :(.

20150926-_DSC2382

Zoals je ziet was Porretje ook aanwezig bij de foto shoot :).

20150926-_DSC238820150926-_DSC2385

Ik kijk hier een beetje moeilijk, maar dat komt dus omdat de zon heeeel fel in mijn ogen scheen, en dit was de enige positie waarbij ik mooi licht had.

20150926-_DSC239620150926-_DSC239120150926-_DSC2383

We waren dus met de trein naar de stad gegaan. Eerst gingen we naar de H&M, The Sting, en de Vero Moda, maar we zagen helemaal geen leuke kleding! Heel raar, want normaal slaag ik altijd wel bij deze winkels. Totdat we langs de Only liepen, en ik naar binnen wou omdat ik een gele trui zag. Uiteindelijk was die ook niet zo mooi, maar toen ik dit vest zag was ik gelijk verkocht!! Ik was al een tijdje opzoek naar een trui of vest met zo’n prachtige okergele kleur.

Na een tijdje hadden we het wel gezien, dus besloten we om weer naar het station te lopen. Er ging een trein om 15:46, en het was 15:30. Niks aan de hand, we gingen even op een bankje zitten wachten. Toen de trein er was gingen we inchecken, maar op de OV kaart van mijn vriendin stond niet genoeg geld meer! Shiiiiiit, dachten wij. Maar toen zei mijn vriendin: ”een kaartje kopen!!” Dus wij rennen naar die automaat, ik had de hoop al opgegeven dat we de trein nog zouden halen. Maar hij was nog niet weg toen we het kaartje hadden, dus wij terug rennen, inchecken…

Ik stond al in de trein, en mijn vriendin nog buiten. De deuren gingen al dicht, en ik begon helemaal hysterisch te gillen zodat iedereen in de trein naar me keek. Maar god zij dank stond er buiten nog een meisje die op een knop drukte waardoor de deuren weer open gingen.

Dat was eng, maar goed, we zaten in de trein! Yes, anders hadden we tot 16:21 moeten wachten.

  • Vest: Only
  • Shirt: Hema
  • Jeans: The Sting
  • Schoenen: Muyters

Lots of love,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *