De brugklas… tot nu toe

IMG_20150921_160243

Hey! Omdat ik nu een maandje ofzo in de brugklas zit leek het me leuk om een soort klets artikel te schrijven. Ik ga gewoon wat leuke (of minder leuke) dingen vertellen die zijn gebeurd de afgelopen tijd.

Wat is mijn favoriete vak tot nu toe? Ik heb geen idee. Er zijn vooral vakken die ik minder leuk vind eigenlijk :). Maar Nederlands is toch wel een favoriet! Niet omdat het vak nou zo leuk is, maar vooral de leraar. Ik bedoel gewoon aardig hoor ;). Om te beginnen  heeft hij 60 (!!!!!!) paar schoenen. OMG IK WIL OOOOOOK. En hij is heel grappig :).

Vandaag bij Nederlands zat ik helemaal achteraan in het hoekje van de klas. Achter mij was een soort schuifwand, die een beetje stuk was ofzo, dus we konden de andere klas die daar zat ook heel goed horen. Er was aan de andere kant dus een jongen die dat muur schuif ding een stukje opzij schoof en een leeg drink pakje onder mijn tafel gooide. WTF??? Okeeeeee. Later werd de conciërge erbij gehaald om de wand te repareren. Beetje vreemd.

Onze leraar Nederlands is ook regisseur bij de schoolmusical, en hij maakte vandaag in de klas het thema bekend: HORROR!!!!! I’m like: OMMMMGGGGG YESSSS!!!!!!!!! Ik heb me namenlijk 2 of 3 dagen geleden opgegeven voor de kostuums, samen met een ander meisje uit mijn klas. Ik vind horror echt heel erg leuk, alleen kan ik er als klein meisje van 12 niet echt tegen. Ik bedoel echte horror films. Zo’n musical zal vast niet super eng zijn.

Ik zal binnenkort zeker weten meer van dit soort artikelen schrijven! :).

Lots of love,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *