Dingen waar ik blij van word!

IMG_20150819_155655

Hey! Ik het zin om een lekker positief bericht te schrijven: een artikel over een aantal dingen waar ik zelf helemaal happy van word ;). Ik heb op mijn kamer in een schrift een lijstje met alle dingen die ik kon bedenken waar ik blij van word. En in dit artikel laat ik favorieten zien!

20150403-_DSC7911

Lekker/healthy eten

In het weekend bak ik regelmatig taarten/cakes, en een hobby van mij! Dit zijn trouwens bananen pannenkoekjes, een van mijn fávoriete ontbijtjes. Van lekker eten word ik helemaal happy, vooral als het óók nog eens healthy is! :):)

IMG_20150816_100225

Muziek!

Als ik even een dipje heb, luister ik ontzettend graag muziek. Vooral She Look So Perfect van 5 Seconds Of Summer vind ik AWESOME!!! Serieus, dit nummer kan ik 7/8 keer achter elkaar luisteren. Als ik aan het bloggen ben (zoals nu :), m’n make-up doe, aan het hardlopen ben (ja, dat doe ik :). Ook iets waar ik blij van word), of me verveel. Als er geen muziek bestond was mijn leven saaaaaaai.

IMG_20150819_155655

Bloggen&YouTube

Natuurlijk vind ik dit ook heel erg leuk, anders was ik het nooit gaan doen ;). Waar ik ook ben, ALTIJD denk ik aan internet. Serious. Op school, op de fiets, in bed, onder het eten… maakt niet uit, o-ve-ral!!! Schrijven heb ik altijd al leuk gevonden. Vroeger schreef ik altijd kleine verhaaltjes en maakte ik er tekeningen bij. Uiteindelijk had ik echt 15 boekjes liggen LOL.

IMG_20150816_100349

Perfecte nagels

Hier kan ik zo intens van genieten; perfecte lange, sterke, glanzende, en gezonde nagels. Mijn nagels zijn verre van sterk, en er gaan de hele tijd van die laagjes af. Als ik dit soort foto’s zie denk ik echt van: ooooh myyy goddd, I WANT THIS!! <3.

20150816-_DSC172320150816-_DSC172520150816-_DSC1727

 Mooie (school) tassen

Tassen zijn een obsessie voor mij. Kleine tasjes, rugtassen,  felgekleurde clutches in Ibiza stijl met allemaal slierten en spiegeltjes eraan (my god, i love die dingen!!), en basic zwarte Michael Kors lookalikes. Nu ik net een paar dagen in de brugklas zit, (ik heb gister mijn eerste lesdag gehad, en vandaag maar 1 uur school :):)) had ik of course een rugtas nodig. Zoals je ziet heb ik er twee :). ‘T is maar net waar ik zin in heb. Een effen kleur, of lekker opvallend met allemaal bloemetjes. Als ik naar een mooie (rug) tas kijk, kan ik ook zoooo blij worden!

20150816-_DSC1713

Lezen

Als laatste: lezen. Ik doe ik al mijn hele leven, en tegenwoordig lees ik Percy Jackson, echt AMAZINGGGG!!!!! Serious, het eerste stukje van deel 1 is een beetje aan de saaie kant, (hoewel, hoofdstuk twee heet: ”Hoe ik per ongeluk mijn wiskunde lerares liet exploderen”. Jaha, uit m’n hoofd ;)) maar later word het echt kapot spannend en leuk :).

Dat waren een aantal dingen waar ik heel erg happy van word :).

Lots of love,

Rosa

Een gedachte over “Dingen waar ik blij van word!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *