New schoolbag

20150625-_DSC0416

 

Na de zomervakantie ga ik ein-de-lijk naar de brugklas. Daar kijk ik al ontzettend lang naar uit! En bij een nieuwe school hoort een nieuwe tas. Ik laat jullie vandaag één van mijn nieuwe rugtassen zien. Want, inderdaad, ik krijg zaterdag m’n tweede.

Een tijdje geleden keek ik de what’s in my schoolbag video van Lifesplash en daar zag ik een hele leuke Mi-pac rugtas. Ik had deze al, maar ik wou die Mi-pac nog graag van mijn zakgeld kopen. Ik zocht ‘m op op de website van V&D: klik hier. Helaas kon ik de kleur die ik heb bestelt niet meer vinden (ik heb aqua, en lichtblauwe kleur. Echt wat voor mij!), maar wel in een andere kleur. Ik ben dus morgen jarig, en zaterdag vier ik het met familie. Aan mijn pake&beppe (Fries voor oma&opa ;)) had ik nog niks gevraagd, dus besloot ik ‘m aan hun te vragen! Hij kost trouwens niet eens zo heel veel: €32,50. Mijn beppe zei dat we ‘m meteen maar moesten bestellen, en gelukkig, want er stond: nog op voorraad. Maar ik krijg ‘m dus zaterdag en ook daarvan zal nog een apart artikel komen! :).

20150625-_DSC0417

Verder met deze tas. Het is dus een Eastpak, en dan een grote. Eastpak heeft ook rugtassen die een slagje kleiner zijn, maar dit was gewoon handiger omdat ik in de boekenklas zit. Ik was met m’n moeder gewoon random even bij een tassenwinkel in de buurt aan het kijken, en ik werd helemaal verliefd op deze. Ik ben niet iemand die een tassenwinkel binnenkomt, en random zwarte rugtas pakt, betaald, en weer naar huis gaat, Ik hou van tassen, dus ook mijn schooltas moet zorgvuldig worden uitgezocht.

20150625-_DSC0418

De print is wel vrij druk, dus vandaar dat ik die blauwe Mi Pac er nog bij wilde, kan ik de boel een beetje matchen met m’n outfit.

20150625-_DSC0419

20150625-_DSC0422

Aan de binnenkant zit een laptop vak en een vakje met een rits voor wat random kleine troepjes enzo.

20150625-_DSC0429

20150625-_DSC0424

De tas ik lekker licht en niet al te groot. Fijn voor als ik straks al die boeken moet meesjouwen!

Eastpak rugtas groot- €60,-

Lots of love,

Rosa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *