Hema cream eyeshaders

20150621-_DSC0355

 

De laatste tijd werd ik heel nieuwsgierig naar groene ooglooks. Vroeger vond ik groene oogschaduw echt verschrikkelijk, maar nu juist heel mooi. Ik ging naar de Hema en kwam tevreden terug met deze twee groene cream eyeshaders. Een donkergroene en een lichtgroene. Let’s review it!

20150621-_DSC0356

De verpakking heeft een mooie shimmer, en is verder basic met zwarte en witte letters. Ik heb de kleuren 23 en 19 meegenomen.

20150621-_DSC0358

 

Het was wel handig geweest als de doppen puntenslijpers waren. Deze potloden zijn heel dik, waardoor ze niet in een gewone puntenslijper passen.

20150621-_DSC0360

Dit zijn de punten close-up.

20150621-_DSC0363

Swatches! Woah, wat een pigment! Dat had ik niet verwacht gezien de prijs. De potloden zijn lekker creamy en zacht, waardoor ze makkelijk over mijn arm gleden. En dan die mooie glans! Een beetje parelmoerachtig lijkt het wel. L..O.V.E.

20150621-_DSC0367

En hier: de meest basic groene ooglook. Nummer 23 aan de buitenkant en nummer 19 aan de binnenkant. De kleuren brengen makkelijk aan, en omdat ze dus zo creamy zijn blenden ze ook fijn. Maar… daardoor trekken ze HEEL SNEL in de lijntjes!! Na een paar minuten al! Ook met oogschaduwbasis eronder. Dit is ZO balen. Als je ze een hele dag draagt met oogschaduwbasis eronder zie je er aan het einde van de dag gewoon niks meer van. De hele boel is gaan creasen.

20150621-_DSC0369

De kleuren hebben goed pigment, brengen fijn aan, hebben een mooie glans, en zijn goed betaalbaar. Maar door dat ene minpunt zal ik ze nooit echt gaan gebruiken. Als jij nog tips hebt waardoor dit wel blijft zitten, of merken kent die soortgelijke potloden hebben… LET ME KNOW! Echt jammer, want dit had zo leuk kunnen zijn.

Love,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *