LOTD: Kylie Jenner lookalike

20150415-_DSC8434

De Kylie Jenner look: je kan er niet meer omheen.  Zachte ooglook, winged eyeliner, 90’s lipkleur.. (die lippen, ik ben er geen fan van).  Inplaats van bruine lippen heb ik voor roze gekozen, maar wel die liplook van haar.  Een doorgetrokken cupidoboogje staat zo leuk!!

20150415-_DSC8448

20150415-_DSC8450

Ik begon met Catrice prime and fine eyeshadow base. Daarna een matte mediumbruine kleur in de crease, en matte huidskleurige oogschaduw op het bewegend ooglid. Inplaats van eyeliner gebruikte ik voor mijn wing zwarte oogschaduw en een eyeliner kwastje. So easy! Alle oogschaduws komen uit W7 lightly toasted.

20150415-_DSC845620150415-_DSC8445

De Kylie Jenner look is géén Kylie Jenner look zonder de lippen! Ik hou zelf niet echt van dat bruine van haar, dus ik heb hem vervangen door lichtroze! Eerst omlijnde ik mijn lippen met Essence lipliner 12 wish me a rose. Ik kleurde mijn lippen er helemaal mee in, en ging een klein beetje buiten mijn eigen lipline voor vollere lippen. Een vervolgens trok ik mijn cupidoboogje door. Dat vind ik wél heel leuk! Ik depte op het midden van mijn lippen met Essence longlasting lipstick 13 love me, en daarna met Essence XXXL shine lipgloss 26 twinkle twinkle.

20150415-_DSC8437

Ik hou er ook van als mijn cupidoboogje heel scherp is. Jiami van Lifesplash heeft, vind ik, altijd zo’n prachtig en perfect cupidoboogje! Echt complimenten daarvoor!

Dit was mijn Kylie Jenner look! Hou jij wel van haar bruine lippen? Let me know!

Kisses&loves,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *