Yves Rocher sexy pulp ultra volume mascara

Sexy Pulp-1

 

Mijn beppe had laatst een heleboel dingen besteld bij Yves Rocher, en toen kreeg ze er een gratis mascara bij. Ik mocht hem hebben, superlief! Ik had net een nieuwe mascara nodig. Sexy pulp… dat klinkt goed!

Sexy Pulp-1-2

 

De verpakking is donkerpaars, met Yves Rocher in zilveren letters, en sexy pulp ultra volume mascara in rode letters. Ik vind rood ook wel een sexy kleur, (eigenlijk staat er ”sexy troep”, :):)). Omdat de huls best dik is, verwachtte ik ook een dik volume borsteltje.

Sexy Pulp-2

 

Sexy Pulp-3

 

Sexy Pulp-4

 

En ja hoor! Een flink dik borsteltje. Hij geeft echt veel volume, wow!! (Ik ben catrice en hema mascara’s gewend…). Door het dikke borsteltje knoei je wel makkelijker, dat is wel het enige nadeel dat ik kan bedenken. Super goede mascara!

IMG_20150308_093950

 

Hier zie dat ik bij 1 oog mijn onderste en bovenste wimpers heb gedaan met de mascara. Ik heb op m’n bovenste wimpers twee laagjes aan gebracht, dan krijg je echt dat ultra volume effect.

Yves Rocher:

”Het borsteltje is gevormd naar de ronding van het oog en sluit naadloos aan op de wimperrand. Elke afzonderlijke wimper krijgt meer volume zonder dat zich klontjes vormen. De crèmetextuur omhult de wimpers zonder ze te verzwaren, waardoor een verbluffend volume-effect ontstaat.’

Hij klontert inderdaad helemaal niet, en mijn wimpers blijven ook niet aan elkaar kleven. Ik vind het altijd zo irritant als mascara’s dat hebben! Ik ben echt enthousiast en tevreden over deze mascara!! <3. Er is nu 50% korting op de mascara’s op webshop van Yves Rocher, de mascara kost dus €8,95 i.p.v €17,90. Wees snel, voor de actie over is!

With love,

Rosa

 

4 gedachtes over “Yves Rocher sexy pulp ultra volume mascara

  1. XSylviaB zegt:

    Voor de gene die niet in het noorden woont: beppe is fries voor oma
    Zelf woon ik ook in het het noorden op de grens tussen groningen en friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *