Yesterday’s dress

outfit-2015-03-22-4

 

Door het warme weer had ik zin om weer een jurkje aan te trekken, en ik koos voor mijn schatje die ik vorig jaar bij de H&M kocht! Een prachtige bloemenprint met koele kleuren.

outfit-2015-03-22-3

 

outfit-2015-03-22-1

 

outfit-2015-03-22-2

 

De jurk is mouwloos, dus daarom heb ik er een vestje over. Ik heb zoooo’n zin in de zomer!! Lekker crop tops, shorts, en dunne jurkjes dragen zonder het koud te krijgen wanneer je 1 stap buiten zet! Ik ben he-le-maal verliefd op de ketting die ik om heb. Hij is van swarovski kristallen (niet van het merk Swarovski!), en ik mocht hem van mijn moeder lenen, past mooi bij de koele kleuren van de jurk <3.

  • Jurk: H&M
  • Vest: HEMA
  • Ketting: geleend van m’n moeder

Kiss,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *