LOTD: colored eyeliner

lotd

 

Ik hou er van om op te vallen met mijn make-up, dus gisteren ging ik voor een mooie colored eyeliner en zacht oranje lippen. Oh damn, ik kreeg veel complimentjes!

2015-03-16-1

 

 

2015-03-16-5

 

2015-03-16-2

 

Met deze eyeliner krijg je wel gauw een crackel nagellak effect…jammer! Vaak bijwerken dus. Ik vind eigenlijk dat elke kleur eyeliner of oogschaduw je mooi kan staan, het maakt niet uit welke oogkleur je hebt. Als je maar wel zwarte mascara gebruikt. Mijn essence lipstick #01 heb ik herontdekt. Ik kwam op school en mijn vriendinnen zeiden gelijk dat ik een hele mooie lipstick ophad. :0:). Hij is een beetje roze/koraal/zacht oranje. Alles in 1. <3<3!!

Gebruikte producten:

  • essence quattro eyeshadow palette 07 over the taupe
  • catrice smokey eyes set, geen idee uit welke LE.
  • Hema eyeliner nr. 71
  • Yves Rocher Sexy pulp ultra volume mascara
  • Catrice sun glow shimmering bronzing powder
  • Essence longlasting lipstick #01 coral calling

Soft orange kiss,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *