Hema soft matt lipbalm #03

Soft-matt-lipbalm-03-1

 

Een tijdje geleden kwam de lanceerde de hema de ”soft matt lipbalms”. Ik was erg benieuwd, want ik hou van lipproducten met een matte finish. Ik las op verracamilla.nl ook en review, en ik heb zelf eerst 1 kleurtje meegenomen om te kijken of het wat is.

Soft-matt-lipbalm-03-4

 

Soft-matt-lipbalm-03-2

 

Het midden van de verpakking is matt zwart, met witte letters. Het roze gedeelte aan de onderkant kan je draaien om de punt omhoog te krijgen. De dop en de onderkant zijn ook beide matt en in dezelfde kleur als het product zelf.

Soft-matt-lipbalm-03-3

 

De punt werkt erg precies en fijn, maar als je hem een tijdje gebruikt word hij steeds minder puntig. Je krijgt dan een rond stompje. hmmm….

Soft-matt-lipbalm-03-5

De kleur is zeker goed gepigmenteerd. Het is een medium roze kleur, maar is op je lippen lekker fel roze. Ik kan de laatste tijd felle lipkleuren steeds meer waarderen, vooral die hele felle neon roze kleuren <3!!

2015-03-18-1

 

Zoals je ziet is de punt na 1 keer gebruiken al een stuk platter geworden. Ach, de kleur maakt een hoop goed! Wat een leuke mooie kleur. Niet te fel, maar wel aanwezig. Hij blijft zo’n 2 uur zitten bij mij, daarna moet ik hem even bijwerken. Toen ik op school kwam, wetend dat m’n lippen opvielen, voelde het alsof ik een M.A.C lipstick op had ;).

2015-03-18-2

2015-03-18-4

 

Ik ben heel blij dat dit prachtige kleurtje nu in mijn stash zit! Zeker van plan om nog meer kleurtjes te gaan kopen. Nr. 04 sprak me ook wel aan, dat is felle fuschia die een beetje naar paars neigt. Voor de €3,50 die je betaalt krijg je een hele goede kwaliteit terug! <3!!

Hema soft matt lipbalm-€3,50

Kiss,

Rosa

Een gedachte over “Hema soft matt lipbalm #03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *