Cinderella inspired look

2015-03-18-12

 

Je kan er niet omheen: de Cinderella trend! Sinds M.A.C de nieuwe Cindrella collectie heeft uitgebracht, zie ik steeds meer Cinderella inspired looks op instagram. Ik had daardoor zelf ook zin om aan de slag te gaan. Ik heb oogschaduw van m’n moeder geleend, die altijd blauw draagt. Lees verder voor de tutorial!

2015-03-18-5

 

Stap 1: Begin zoals altijd met oogschaduw basis. Breng daarna een witte oogschaduw aan in de binnenste ooghoek, en onder de wenkbrauw. Ik gebruik een wit met een blauwe glans, dat past mooi bij de rest van de look.

2015-03-18-6

Stap 2: Breng nu een lichtblauwe oogschaduw aan op het buitenste en binnenste deel van je ooglid. Laat het midden open, want daar komt straks nog een andere oogschaduw.

2015-03-18-7

Stap 3: Breng een donkerblauwe, bijna zwarte oogschaduw een in de crease, en blend het tot het een mooi geheel is. Breng ook niet te veel tegelijk aan om fall-out te voorkomen.

2015-03-18-8

 

Stap 4: Breng een hele lichtblauwe oogschaduw aan op het midden van je ooglid, nog lichter dan de vorige lichtblauw. Hierdoor lijken je ogen groot, sprekend, en wakkker. Breng het eventueel nat aan voor een intensere kleur.

2015-03-18-9

2015-03-18-10

Stap 5: Dit ziet er misschien moeilijk uit, maar is het totaal niet. Zet met een heel creamy blauw oogpotlood een wing, (de Essence long-lasting eyepencils zijn hier geschikt voor) en trek ook een lijntje langs het buitenste deel van je onderste wimperrand. Laat dat lijntje overlopen in de wing.

2015-03-18-11

Stap 5: Breng als laatste mascara aan, ik doe dit alleen op mijn bovenste wimpers, want als ik ook mijn onderste wimpers doe vind ik het nooit zo mooi staan. Jij kunt dat natuurlijk wel doen, want het zorgt voor mooie poppenogen.

2015-03-18-14

2015-03-18-13

 

Gebruikte producten:

  • Hema oogschaduw basis
  • Bourjois trio smokey eyes 07 blue rock (misschien niet meer te koop, m’n moeder heeft ‘m al 3 jaar)
  • Bourjois oogschaduw mono nr.17 sculpteur
  • Max&more baked eyeshadow palette 426 blue&beige
  • Essence long-lasting eyepencil nr.17 tu-tu touquoise
  • Yves Rocher sexy pulp mascara
  • Essence sliky touch blush 020 babydoll

Sweet kiss,

Rosa

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *