Spring is coming!

DSC_6765

 

Hey girls,

Het is binnenkort weer lente!! Ik heb het wel gehad met het koude weer. Om alvast in lente stemming te komen, het ik een outfit met veel pastel kleurtjes. loveee it. Compleet met een soort metalic/smokey eyes.

DSC_6764 DSC_6767 DSC_6769 DSC_6770

 

De broek is nieuw, en ik vind hem zoooooooooooo prachtig!!! Elke keer als ik er naar kijk word ik helemaal happy. Hij is wit met subtiele bloemen. Soms vind ik bloemenprint snel too much, maar bij deze broek is dat absoluut niet het geval! Ik heb een crop top aan, in een lichtblauw lente kleurtje. M’n haar heb ik in een hoge staart, met lila oorbellen erbij. De clutch is eigenlijk een portemonnee die wat aan de grote kant is. Ik heb weer m’n all stars aan, ik ben niet zo’n meisje die 50 paar schoenen heeft staan, en bij elke outfit anderen aantrekt. (Hoewel ik dat best zou willen…).

DSC_6775 DSC_6776

 

 

En als finishing touch een witte nagellak met subtiel glitters.

oorbellen: intertoys

crop top: H&M

clutch/portemonnee: intertoys

broek: vingino

schoenen: converse

nagellak: maybelline super stay 7 days 850 bleu reflections

xxxxxx,

Rosa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *