Outfit of the day

photo 1

hihi!

Ik vind het zoo leuk om outfit posts te maken, dus vandaag een outfit of the day. Ik heb m’n haar in een makkelijke hoge paardenstaart gedaan <3, en de outfit afgemaakt met niet te heftige grijze smokey eyes.

photo 3

 

photo 2

 

photo 4

 

Ik ben echt verliefd op mijn prachtige tas <3<3<3. Ik heb ‘m van de sint gekregen, dus ik weet niet waar hij vandaan komt. Echt helemaal mij smaak, die tas!! Ik zou vandaag eigenlijk andere make-up op doen, maar ik zat smokey eyes tutorials te kijken, en toen had ik zin om zelf ook aan de slag te gaan. Let me know als je er een fototutorial van wilt zien!

T-shirt: V&D

Vest: hema

broek: hema

oorbellen zijn van m’n moeder geweest

Love,

Rosa

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *