Mijn lente hoekje

mabv

Ik ben dol op de lente, het seizoen van felle lipkleuren, pastel nagellak, en zomerse outfits. Ik verander elk seizoen dit plekje met kaarsen, beeldjes, en bloemetjes. Zondag heb ik m’n kamer helemaal opgeruimd, dus toen heb ik weer even wat nieuwe spulletjes neergezet.

mbnds, dfnsj KFWNHEJ jdsh

Het hartvormige dienblaadje heb ik een keer gekocht op een vlooienmarkt, maar je kunt ze ook bij de action kopen. Ik vind het zooo leuk staan om alles in/op een dienblaadje te zetten. Kaarsen koop ik meestal bij de action of blokker, leuk en goedkoop. Ik koop altijd kaarsen in een kleur die bij het seizoen past, zo heb ik nu groen en lichtroze. Bij de blokker hebben zo altijd zulke leuke kaarsen houders. <3<3<3.  En onmisbaar in mijn kamer is een geurolie brander met lekkere etherische oliën erbij. Is dat meer wat voor de winter? I don’t know, but i love it.

Dienblad: vlooienmarkt

Theelicht houder met zilveren hartje: blokker

Theelicht houder roze: blokker

Rustieke kaars lichtroze: action

Groene geurkaars jasmijn: blokker

Katten beeldjes: van mijn moeder geweest

Roos op zonne-energie: bij meerdere winkels te koop

Geurolie brander: blokker

Nep roosjes in potje: zeeman

Cactus: albert heijn

geurolie: action en de tuinen

 

Love,

Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *