Je ’t adore

 

DSC_6740

Hii meiden,

ik heb nu even een simpele outfit post voor jullie. Ik ben gisteren naar Leeuwarden geweest (met m’n moeder) en toen gingen we naar de H&M, daar hebben ze toch leuke dingen! Ik heb er weer vier leuke items bij.

DSC_6752 DSC_6750DSC_6753

Toen ik het rokje zag hangen vond ik hem meteen super leuk, met die rozen erop. Ook de top heb ik nieuw. Het is eigenlijk een crop top, maar ik heb er een wit t-shirt onder omdat het anders wat te koud is. Ik ben echt dol op crop tops, en deze kostte maar een tientje bij h&m! Er staat ”je ’t adore op, wat Frans is voor ”ik aanbid je”. Om de outfit af maken heb ik een paar all stars aan, die best opvallend zijn door de ”shimmer”.

Crop top: H&M

Rok: H&M

Malliot: ??

Schoenen: converse

Love,

Rosa

 

 

2 gedachtes over “Je ’t adore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *