The body shop oogschaduw palette #02

DSC_6691

 

DSC_6695

 

Hoi,

welkom op mijn nieuwe blog! Misschien weten sommigen van jullie wel dat ik eerst blogte op beautyinspirationforyou.wordpress.com. Ik heb nu een .nl site, en dat vind ik heel leuk! Mijn eerste review gaat over een oogschaduw paletje van the body shop. Ik ben en grote fan van the body shop, dus dit schattige paletje kon niet ontbreken aan mijn stash.

DSC_6693

 

 

Dit paletje komt uit de kerstcollectie, en kostte eerst €25,-. Maar er is sale bij the

body shop, dus koste hij nu nog maar €12,50! Ik heb hem gekocht in de kleur: 02 dolly pastels. Er zitten drie shimmer oogschaduws in, en een matte. Ik was verbaasd over het pigment van de matte kleur, want meestal hebben matte kleuren niet zoveel pigment, maar bij dit paletje is het omgedraaid. De shimmers hebben juist wat minder pigment.

DSC_6698

DSC_6698

 

 

Ik vind het patroontje op de met hartjes en sneeuwvlokjes heel schattig, je kunt meteen zien dat het palette uit een kerstcollectie komt.

DSC_6702

 

Hier zie je de swatches. Je kunt met de gekleurde oogschaduws hele mooie zachte ooglooks maken, waar toch wat kleur in zit. Er zitten heel veel glitters in de shimmer oogschaduws, dus je oppassen boor fall-out.

Ik heb twee ooglooks gemaakt:

IMG_20150118_100636

 

crease: matt donkerbruine, ooglid: lila, ooghoek: highlighter.

 

IMG_20150118_100743

 

Binnenste helft ooglid: oranje, buitenste helft ooglid: lila, binnenste ooghoek: highlighter, eyeliner: matt donkerbruin. 

Ik vind de highlight-kleur heel mooi, vooral voor in je binnenste ooghoek. Als je het paletje nog wilt kopen zou ik snel zijn, want hij is ”special edition” en hij gaat dus binnenkort de winkel uit.

Liefs, Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *