Review: M.A.C lipstick angel

 

Hiii,

ik heb eindelijk mijn eerste M.A.C lipstick! Ik wou er al zo lang eentje. Ik kreeg deze van mijn oma, echt super lief <3!

Dit is angel, een lichtroze nude kleur met een frost finish. Ik twijfelde er eerst over, want ik was bang dat hij te licht zou zijn, maar dat valt mee. Lees verder om te zien wat ik er van vind!

DSC_6711

 

De verpakking is kogelvormig, zwart, en heeft piepkleine zilveren glittertjes.

DSC_6712

 

De lipstick heeft een lichte shimmer, en dekt niet volledig, maar daar hou ik wel van. Hij blijft zo’n 3 tot 4 uur zitten, daarna moet je hem even bijwerken. Een glas water overleeft hij prima, alleen een lichte afdruk op het glas. Een kopje thee kan nog net, daarna moet je hem ook even bijwerken.

DSC_6714

 

Hier zie je de swatch. Ik ben drie keer met de lipstick over mijn arm gegaan en dit is het resultaat. Hij is niet zo nude dat je lippen helemaal weg zijn, maar gewoon lichtroze nude.

IMG_20150129_102708

 

Angel voelt prettig aan op je lippen, en hij geeft geen vieze smaak af in je mond. Dat vind ik erg fijn, want lipsticks die vies smaken draag ik bijna nooit. Ook ruikt angel naar iets zoets… ik denk vanille.

 

Zonder M.A.C angel

Zonder M.A.C angel

Met M.A.C angel

Met M.A.C angel

Ik draag angel het liefst bij een heftige ooglook. Deze keer heb ik gekozen voor bruine smokey eyes<3. M.A.C angel is echt een aanrader voor nude lips-lovers.

;)

😉

M.A.C angel zit in het vaste assortiment, en kost €19,00. Hij is te koop bij de bijenkorf, douglas, en te bestellen op www.douglas.nl .

kiss, Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *