Review: essence lipliner #12

DSC_6703 DSC_6705

 

Hi,

Ik ben altijd op zoek naar dupes van M.A.C please me, en ik heb er weer een gevonden! Dit is essence lipliner in de kleur: 12 wish me a rose. Deze kost maar €0,99!! Ik vind de lipliners van essence heel fijn, want ze blijven lang zitten, en ze brengen makkelijk aan.

DSC_6705

DSC_6706

 

Op de swatch lijkt hij wat donkerder dan hij eigenlijk is. Ik heb de essence lipliners vergeleken met mijn lipliner van de hema, en ik vind dat die van essence veel meer creamy zijn. Die van de hema zijn heel droog, en ze kosten ook nog een euro meer!!

IMG_20150118_161728

 

Hier zie je de lipliner op mijn lippen. Hij geeft ook een matte finish, net als please me. Hij blijft zeker 2-, tot 2,5 uur zitten. Langer dan de essence lipsticks dus. Hij past bij veel make-up, het is echt een every-day kleur. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon gebruiken in combinatie met please me. Dit is nu echt mijn favoriete lipliner! Essence heeft echt de beste lipliners ever, naar mijn mening. Budget, creamy, en longlasting!

Ben jij ook fan van de lipliners van essence? Laat het weten in de reacties!

xxx, Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *