Catrice sun glow bronzer

DSC_6715

 

DSC_6716

 

Hi,

Ik was weer eens in de kruidvat opzoek naar een mooi budget product. Mijn oog viel op deze bronzer van catrice: de sun glow shimmering bronzing powder in de kleur 010 shimmering bronze. Mijn moeder heeft hem betaald en we delen hem. Ik vind het patroontje heel mooi, het ziet er best lux uit. Lees verder als je wilt weten wat ik er van vind!

DSC_6717

 

De bronzer bestaat uit twee kleuren: een lichtere in het midden, die je eventueel ook als highlighter zou kunnen gebruiken, en een donkerdere kleur boven en onder. Ik vind het wel een beetje jammer dat er veel minder van de donkere kleur in zit, want als die op is, heb je alleen nog een hele lichter bronzer.

Catrice: ”De Bronzing Powder zorgt voor een perfecte zomerteint. De fluweelzachte compactpoeder met fijne glanspigmenten zorgt voor een frisse en stralende teint. Het 3D-reliëf in twee perfect passende bronstinten ziet er niet alleen fantastisch uit, de twee tinten zijn ook perfect te combineren. Zo ziet de zomer eruit!” 

De kleuren zijn samen inderdaad supermooi!

DSC_6718

 

Links zie je de donkere kleur, in het midden de lichte, en rechts gecombineerd. Dit is mijn eerste bronzer, en ik ben er heel blij mee! Als je naar de kwaliteit-prijs verhouding kijkt, is het echt top! Naast de shimmering bronzer is er ook een matte, voor de liefhebber.

De catrice sun glow shimmering bronzing powder kost €4,99 en is te koop bij kruidvat en trekpleister.

Liefs, Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *