Bourjois paris baked blush

IMG_20141228_115400

Hey,

Ik was laatst weer eens met mijn moeder in de stad, en ik kreeg deze prachtige blush van bourjois. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag liggen bij ici paris XL werd ik al verliefd. Hij deed me denken aan de MSF’s van MAC. Hij heeft een prachtige gouden glans, zo mooi..

IMG_20141228_115415

Dit is wat je ziet als je het doosje opent. Een schattig klein blush kwastje, en twee papiertjes met wat informatie. Bourjois maakt deze blush al 150 jaar!!!!!!!!!!!! Als ik toen had geleefd had ik hem zeker weten ook gekocht;). Het doosje heeft dezelfde kleur als de blush, en de gouden letters vind ik ook prachtig. Als je het doosje open doet ruik je de blush al. Hij ruikt een beetje zoetig, heel apart. Er zit ook een klein spiegeltje in de dop, erg handig.

IMG_20141228_115426

Doet hij jou ook aan de MAC MSF’s denken? Ik heb de kleur: 16 rose coup de foudre, een perzik roze kleur met gouden glittertjes. Hij geeft een medium dekking, en is makkelijk te blenden. Ik hou wel van blushes die niet heel dekkend zijn, dat geeft een natuurlijk effect. Het had geen zin om hem te swatchen op mijn arm, want dat zie je toch nauwelijks. Ik kan verder geen nadelen bedenken.

voor wie wel:

Meiden die van warme blushes, en medium dekking houden.

voor wie niet:

Meiden die meer van koele blushes, en goede dekking houden.

IMG_20141228_115447

IMG_20141228_115432

De blush kost €10,99, en is te koop bij ici paris XL, Douglas, en zelfs bij Dio drogisten.

Wat vindt jij van deze blush? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *