Review: haarspul uit Frankrijk

haarspul

 

Hey,

Afgelopen zondag zag je dit haarspul (??) al voorbij komen. Het is een soort conditioner, maar dan voor na het douchen. Voor mijn gevoel werkt het wel betert dan gewone conditioner. Mijn moeder kocht het tijdens onze vakantie in de Pyreneeën, en hij is nog steeds niet op. Ik gebruik hem heel vaak, en als ik het ooit in de winkel tegen kom neem ik het zeker mee!

IMG_20141107_154531

 

(  Oke, deze foto ziet er niet heel smakelijk uit.) Je haar word er wel een beetje vet van, maar het werkt supergoed! Er waren toen in de winkel drie geuren waar je uit kon kiezen, en ik heb deze geur uitgekozen. Maar ik weet niet wat voor geur het is, hij ruikt in ieder geval lekker. Als je een winkel weet waar ze dit verkopen, LET ME KNOW!!

xxx Rosa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *