Holiday outfit

IMG_0419

 

Jeej! Mijn eerste outfit post! Deze keer mijn holiday outfit. Gister heb ik sinterklaas gevierd in Leeuwarden met de hele familie, en daar hoort een mooie en feestelijke outfit bij.

IMG_0421

Ik wou graag een jurk aan. Ik heb niet veel winterjurken, maar deze is perfect! Het is er een van King louie, hij wordt wel wat klein jammergenoeg…

Ik wou ook nog een echt feestelijke draai geven aan de outfit, dus zocht ik zit grijze vest met zilveren glitters uit. Hij komt van de HEMA. Over de maillot valt niet zo veel te zeggen, gewoon simpel zwart. Hij komt van de action.

IMG_0422 IMG_0418

 

Verder met de make-up. In Leeuwarden ben ik nog even de stad in geweest met mijn nichtje. Ik ontdekte dat ik €2.50 in mijn zak had!! YES!! Ik kocht een lipstick van essence, in nr. 13 love me. Er komt een review komende week.

Verder heb ik een hele zachte look, met wat bruine glitter oogschaduw in mijn arcade boog, en zandkleur op min ooglid. Ik ben heel lang bezig geweest met de eyeliner, ik probeerde zo’n grote wing te maken.

Zo’n een. Het was niet makkelijk, maar het is me aardig gelukt voor een eerste keer. Er komt vanmiddag een make-up tutorial van deze look.

Hoe ziet jou holiday outfit eruit?

Liefs, Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *