Dr. Hauschka rozen bad

IMG_20141128_154439 IMG_20141128_154757

 

Ik heb de afgelopen dagen niet geblogt omdat ik mezelf wat ontspanning gunde. :P. Ik kwam net thuis van school en ik voelde me schuldig omdat jullie niks te lezen hebben, en daarom heb ik een review!  Dr. Hauschka rozen bad. Ik heb hem zondag in bad gebruikt, superfijn!

IMG_20141128_154808

Ik kreeg dit flesje, het is een cadeau versie, dus hij is klein. 10 ml. hij is er ook in 100 ml. De kleine die ik heb kost €2,55 en een 100 ml. € 16,95.  Het is een soort olie/pudding ofzo. Het ruikt HEERLIJK naar rozen, daar ben ik echt dol op! Dr. Hauschka is een natuurlijk merk, en daar ben ik ook fan van.

Wat zegt Dr. Hauschka over het product:

In het Rozen Bad tonen rozenwater, etherische rozenolie en extracten uit rozenblaadjes de verrassende veelzijdigheid van de roos: zacht, sensueel en vorstelijk. Het harmoniserende Rozen Bad is als balsem voor je ziel en vitaliseert je huid. De samenstelling met amandelen jojobaolie zorgt voor een zijdezacht en soepel gevoel van je huid.

(Met het dopje kun je de hoeveelheid olie afmeten, erg handig.)

Wat zegt Dr. Hauschka over de kwaliteit:

Kwaliteit

  • natuurzuivere en biologische cosmetica, NATRUE en/of BDIH gecertificeerd
  • bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • bevat geen minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • dermatologisch getest op verdraagzaamheid
  • grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten
  • bevat geen parfum

Er zit geen parfum in, alleen etherische olie! Het maakt je huid inderdaad echt super zacht en glad. Het werk ook ontspannend, ik werd helemaal suf in bad. Een leuke cadeau tip, alleen de 100 ml. kost best veel. Het is ook online te bestellen via:  http://www.dr.hauschka.com/nl_NL/producten/rozen-bad/

Er komt zomenteen nog een bericht, dus blijf rondkijken op mijn blog tot die tijd!

Liefs, Rosa

 

 

 

Een gedachte over “Dr. Hauschka rozen bad

  1. girlspumpingiron zegt:

    Leuk idee! Leuk gedaan! Thanks voor je inspiratie!. Ik ben zelf een week geleden met een blog begonnen over effectief trainen! Ik zou het leuk vinden als eens een kijkje komt nemen. Succes met je Beauty blog! # girlspumpingiron, Love xx Lilian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *