Review: 3× lipgloss

Hey,

Ik ben een paar dagen geleden naar de stad geweest, en toen heb ik 3 lipglossjes gekocht. Ze zijn allemaal van een ander merk, en ik wou ze niet apart reviewen. Daarom doe ik ze nu allemaal tegelijk. Dit zijn ze:

DSC00954

Van links naar rechts: Catrice limited edition, essence glossy lipbalm nr. 07, Max factor lipgloss nr. 14 majeste.

DSC00964 DSC00965

Ik begin met deze catrice lipgloss. Ik kocht hem bij de trekpleister, (er is geen kruidvat in Harlingen) daar is een bak met allemaal make-up die in de uitverkoop is, bijvoorbeeld van oude collecties. Ik begon een beetje te graaien en toen vond ik deze! Hij was maar €1,-!!!!!!!!! Hij is niet heel groot, maar wel supermooi. Het zit een beetje tussen rood en roze in. Ik vind hem heel mooi!

DSC00959 DSC00960

De tweede is deze glossy lipbalm van essence. Hij zou moeten werken als lippenbalsem en zo mooi zijn als lipgloss. Volgens mij werkt het wel. Ik heb de nieuwe gekocht, nummer 07 raspberry sorbet. Hij ruikt echt naar sorbet! Het is ook echt mijn kleur: niet fel, maar toch met wat glitters erin.

DSC00957 DSC00961

En de laatste is deze lipgloss van max factor. Ik vond hem in de a-merk bak bij de action. Hij was maar €2,39! Het is een mooie nude kleur  en daar hou ik wel van. Hij is niet zo bruin als hij lijkt, maar dat had ik al gedacht. Alleen waar ik me zo aan erger is dat de dop langer is dan het gedeelte waar de lipgloss inzit. Maar wie klaagt er voor die €2,39?

xxxRosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *