Mijn favoriete hema nagellak

Hoi!

vandaag heb ik een beetje een ander artikel dan normaal, namelijk: mijn favoriete hema nagellak! Iedereen kent de nagellak van de hema vast wel. Ik heb best veel lakjes van de hema, en vandaag heb ik mijn allergrootste favorieten eruit gehaald.

DSC00914 DSC00915

(sorry, op de eerste foto lijkt het alsof ik heel lelijk heb gelakt, maar dat komt door het zonlicht wat erop valt!)

Mijn eerste favoriet is deze felrode lak. Ik heb hem al heel lang, het is mijn eerste nagellakje! Eerst droeg ik hem niet zo, maar nu wel heel vaak.

DSC00911 DSC00913

De tweede is deze felroze nagellak, ik kocht hem ooit in de uitverkoop voor €1,-. Het is een hele mooie opvallende kleur.

DSC00893

En de derde is een paars-roze-wit lakje. Ik ben zelf dol op witte nagellak, of witte nagellak met nog iets van een andere kleur erdoor. Deze is wel wat moeilijker te lakken. Hij is een beetje dik, dus is het moeilijker om hem egaal te krijgen.

DSC00918 DSC00920

Nu dit lakje, hij is een beetje anders dan de anderen: het is een special effect lakje. Ik heb een roze versie, maar er zijn veel meer van. Er zitten van die holographic glitters in. Deze nagellak is iets duurder: €3,75.

DSC00902 DSC00910 DSC00905

En nu deze, dit is niet echt een favoriet ofzo… maar omdat het een blacklight top coat is, wou ik deze ook wel reviewen. De bedoeling van blacklight is dat hij licht geeft als je er zo’n uv lamp boven houd. Ik heb dat nog niet geprobeerd. Deze top coat geeft een beetje een paarse gloed aan de nagellak eronder. Bij die holographic nagellak bijvoorbeeld, word die veel feller roze. Maar bij de wit-paars-roze op de foto een beetje meet blauw-paars. Op de tweede foto heb ik alleen mijn duim zonder nagellak met de top coat gedaan. Door de paarse gloed lijkt het net alsof ik met een hamer op mijn duim heb geslagen! Alle top coats bij de hema zijn €2.75, de gewone longlasting nagellak €2.50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *