Mijn favoriete haarlooks

Hey allemaal,

vandaag heb ik voor jullie mijn favoriete haarlooks van dit jaar geselecteerd. Ik draag zelf mijn haar bijna nooit vast omdat ik flaporen en als ik mijn haar vast draag, valt dat heel erg op.

vlecht-met-knot lang haar met vlechtje staar met vlechtje

Ik vind het zelf heel erg mooi als je bijvoorbeeld een staart draagt en dan met een vlechtje aan de zijkant. Dat maakt een simpele staart toch wat speciaaler. Ook vind ik vlechtjes mooi staan bij knotten of bij gewoon los haar.

IMG_2601 schuine vlecht

Ook dit vind ik heel mooi, een schuine vlecht. Je kunt het makkelijk bij jezelf maken als je haast hebt. Ik draag het zelf ook best vaak, dan doe ik oorbellen in zodat mijn flaporen minder opvallen.

bruidskapsels-golvend-blond golvend haar

Dit is misschien wel mijn grootste favoriet, gewoon los haar. Het liefst met wat golven of krullen erin. Ik heb zelf ook best wat golven in mijn haar en het is ook wel lang, daarom vind ik mijn haar het mooist als het los hangt.

Dat waren mijn favorieten! Laat in de reacties weten wat jullie haar-favorieten zijn.

See you next time! Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *