Geurolie van de action

IMG_20141025_171352

 

Hoi,

vandaag heb ik een bericht voor jullie wat een beetje anders dan anders is. Namelijk een review in lifestyle! Meestal review ik alleen beautyproducten, maar het leek me wel leuk om eens wat anders te reviewen. Deze keer: Geurolie van de action. Ik kocht deze flesjes in een pakje voor maar €1,09!

IMG_20141025_171505

 

Ik begin met deze klassieke geur, overal waar geurolie te vinden is kan je hem wel kopen. Meestal ruiken ze echt naar lavendel, maar (Het zat er dik in) bij deze van de action is dat niet zo, hij ruikt eerder naar wasmiddel met lichte lavendel geur. De geuroliën bij de action zijn ook op basis van aardolie, (net als de meeste nagelriem olie) en daarom ruikt hij anders dan echte olie die je bijvoorbeeld bij de tuinen kunt kopen.

IMG_20141025_171406

 

Dit is een hele frisse geur, meer iets voor in de lente dan de herfst/winter. Hij ruikt best lekker, beter dan de lavendel olie. Ook aan deze geur zit een beetje een wasmiddel geur.

IMG_20141025_171455

 

Deze geur heb ik eigenlijk nog nooit geroken, daarom kan ik er niet zo goed over oordelen. Misschien ruikt die van de action hetzelfde als anderen, maar misschien ruikt hij ook heel anders. Ik vind deze zelf niet zo lekker, hij ruikt echt niet naar hout ofzo.

IMG_20141025_171415

 

Deze vind ik wel echt heel lekker! Hij ruikt naar mijn lelietjes van dalen eau de toilette. (Ik ben dol op die geur!!!) Dit is mijn favoriet voor in de lente, want hij is best fris.

IMG_20141025_171424

 

Nu de laatste nog. Deze geur vind ik ook erg lekker, meestal als je vanille ruikt die niet op basis van aardolie is vind ik hem veel te sterk. Deze is precies goed! Echt een heerlijke geur voor in de herfst en winter. Hij ruikt heel zoet en gezellig, naar sinterklaas en kerst en ook naar speculaas. Deze ga ik denk ik het vaakst branden samen met ocean.

Als je ook een keertje geurolie wilt proberen voor weinig geld is dit best leuk. Ze hadden bij de action ook al deze geuren met brander voor €3 ofzo.

Liefs, Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *