Review: 2 in 1 eyeshadow smokey duo sticks

Ik heb zaterdag mijn verjaardagsfeestje gehad met mijn vriendinnen, toen kreeg ik deze eyeshadow sticks. Ik vond het wel heel leuk om er een review over te schrijven omdat je ze eigenlijk nooit ziet. Die die ik heb gekregen zijn van de action, ze dekken niet heel goed maar zien er verder wel mooi uit, in een stick zit een gewone oogschaduw stick en een soort eyeliner stick. Ik kreeg een pakje waar er 2 inzaten: twee 2 in 1 sticks dus.

DSC00753

 

Ik begin met de blauw met paarse:

De oogschaduw stick is donkerblauw, maar hij lijkt grijs als je hem op doet. (Ach ja.. dat heb je met de action, maar wie klaagt er over die €1,-?) de eyeliner bij deze stick is paars/donkerroze (?)

Kijk mee naar de swatches:

DSC00749

Bij de volgende is de oogschaduw stick heel lichtroze, echt een Rosa kleur. Net als de eyeliner trouwens! Het is een nude kleur en daar ben ik echt dol op. Als je meer van matte oogschaduw houd, is dit denk ik niet echt wat voor je. Het glittert namenlijk heel erg.

sorry dat er geen nummers en namen bij staan, die stonden op de verpakking en die heb ik al weggegooid.

DSC00747

See you next time!

xxxRosa

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *