mostcutest.nl

Hey allemaal.

ik heb een hele leuke webshop gevonden! Hij heet: mostcutest.nl. Er zijn er heleboel kawaii spulletjes te koop, dat is Japans voor schattig. Er zijn schoolspullen: agenda’s, pennen, schriften.. en ook sieraden! supperschattig allemaal, alle sieraden hebben donuts, ijsjes, taart, of koekjes als versiering. Er zijn oorbellen, kettingen en ringen. Allemaal met een heel hoog knuffel gehalte! Ook kun je er telefoonhoesjes kopen in verschillende kleuren en met hele schattige gezichtjes!!! Misschien voor sommigen wat te schattig allemaal… maar ik vind het wel leuk.

dit zijn de telefoonhoesjes, supercute!

dit zijn de telefoonhoesjes, supercute!

dit is de donut ring! ik krijg acuut zin in donuts:)

dit is de donut ring!
ik krijg acuut zin in donuts:)

xxx Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *