Hobbelhobbel Niels

Hey allemaal!

Ik heb gisteren weer paard gereden, het was erg leuk dus lees verder! Ik moest op Niels rijden, dat is een welsh pony en hij heeft heel lang haar. Daarom was hij super vies en was ik al bezweet voor de les, gelukkig kwam de stalhulp om te helpen met opzadelden. Het inrijden ging nog wel maar daarna… als hij eenmaal van de hoefslag was, wou hij er niet meer op. Niels trekt altijd zijn hoofd naar benden zodat je op de hals ligt. Daardoor durfde ik hem niet zo aan te pakken en werd hij nog vervelender. Ik heb niet gegaloppeerd want Niels ging steeds heel snel draven en toen hobbelde ik er bijna af waardoor ik niet meer kon aandrijven. Het laatste kwartier gingen we springen, dat vind Niels gelukkig wel leuk. Er stonden 2 hindernissen en de eerste keer dreef ik niet hard genoeg aan waardoor Niels te langzaam ging om te springen. De tweede keer gooide hij beide hindernissen om en de 2 keren daarna ook. de vierde keer sprong hij! Alleen weigerde daarna bij de tweede hindernis. Gelukkig ging het daarna beter. Stoute Niels!!

(Hobbelhobbel) doeiii! Rosa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *