De ponyglijbaan

Hey allemaal!

Vandaag het eerste artikel over paard&rijden! Ik ga elke woensdag een artikel schrijven over de les, want ik heb op dinsdag les.

babbel

Babbel in de wei

Gister moest ik op Babbel rijden, het is een echte boef. Ze speelt graag de baas over alle pony’s in de bak, en als je haar een tikje geeft met de zweep gaat ze meestal bokken. Ik zei aan het begin van de les tegen haar: je krijgt me er niet af hoor!! Ik heb een half jaar geleden ook op haar gereden en dat was meer een rodeo show:). Ik vind het gek dat er toen niet afgevallen ben. Naja ik doe heel erg mijn best op Babbel en ik probeerde goed achterover te zitten, maar net toen ik ietsje voorover leende bokte Babbel heel hoog en daar lag ik, op de hals. Toen deed ze haar hals naar beneden en daar ging ik, naar beneden. Ik dacht: ‘dit is nou de ponyglijbaan’. Toen ik weer opstond kreeg ik de slappe lach, en Babbel stond heel tevreden te kijken zovan: ‘zie je wel dat ik je er wel af zou krijgen!’ Als je ooit op Babbel rijdt en je van haar af valt, dan zal het geen pijn doen want van haar val je altijd op dezelfde manier af.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *